Testimonials

DSC_3027

DMYTRO OCH KATYA

“Vi kunde aldrig ana att det skulle vara så kul att ha med Martin på vår bröllopsdag – han va jue vår enda gäst!  Bilderna talar för sig själva och vi är oerhört nöjda. Han blandar spontanitet och observation med regi på ett mycket balanserat sätt. Han är ett riktigt proffs och det märktes på hans planering samt hur enkelt att han fick oss att slappna av och ha kul framför kameran. Vi uppskattade hans lättsamma personlighet och humor. Rekommenderas varmt”

EUNICE OCH MARTIN

“Förutom att vara en fantastisk fotograf har Martin den sällsynta egenskapen att både vara kreativ, tydlig, professionell och himla trevlig! Att fotografera två bildskygga människor är inte det lättaste – men Martin fick både mig och min man att slappna av och ha riktigt roligt under fotograferingen. Med en bra balans om att fånga ögonblick och med tydliga direktiv om hur vi skulle posera och vilka miljöer vi skulle fotas i kände vi oss trygga i att bilderna skulle bli bra. Vi är otroligt nöjda med våra bröllopsbilder och känner att Martin verkligen fångade vår speciella dag på bästa möjliga vis”.

IDA OCH KENNETH

“Utöver helt fantastiska bilder så uppskattade vi verkligen hur professionell men samtidigt avslappnad och närvarande Martin är. Han har ett fantastiskt öga och en stark förmåga att hitta och skapa bilder som berättar en historia”

ELISABETH OCH KALLE

“Martin är super-trevlig och enkel att ha och göra med. Fotografierna slog oss med häpnad, WOW så fina! Mycket tack vare hans egenskaper om att ha öga för detaljer, fantastisk känsla för ljus samt inte låta några ögonblick undgå honom. Jag har rekommenderat honom till två av mina väninnor”