En throwback till mitt första Elopement och en homage till två av dom skönaste människorna jag lärt känna genom bröllopsfotografering. Katya och Dmytro bestämde sig tidigt för ett elopement i Stockholm. Paret kommer ursprungligen från Ukraina men har alltid haft en stark kärlek till staden. Så när det blev dags att göra verklighet av bröllopsplanerna så tvekade dem inte en sekund.

Arkitekturen och känslan av vatten som präglar Stockholm är fantastisk. För oss var det kärlek vid första ögonkastet.  – Katya

Under ett video-möte jobbade vi tillsammans fram en bröllopsstory som utgick från känslan om ett ”brudpar på promenad genom ett somrigt Stockholm”. Kanske inte världens mest originella upplägg men definitivt genuint och äkta.

Stadshuset, Rosendals trädgård, Katarinahissen, Gamla Stan, Nytorget, Kungstornen och Fjällgatan utgjorde platserna som vi byggde upp storyn kring. En bra balans mellan natur och storstad, klassiska och oväntade platser.

Ska ni gifta er eller planera ett bröllop i Stockholm nu under våren? Vårbröllop är fantastiska. Tveka inte att fylla i formuläret och berätta vad ni har för planer.

Förresten så finns den här storyn; Elopement i ett sommarklätt Stockholm, även publicerad på den magnifika bröllopsbloggen Sisters in Law.

Om du har tröttnat på att scrolla i bröllopsgallerier kanske du uppskattar min andra sida som fotograf